Dér Heni Fan  Budapest  |  

Hozzáadva:  2019.május.26.  (vasárnap)   09:48:14-kor.  Üzenet száma: 1.  |  
![Ancsi01]()  regisztrált: 2012.február.20.

üzi: 518 

jelenleg: offline 

|  Sziasztok! Újpesten tegnap Családi napot tartottak és szuper jó időnk volt, így hát elmentem megnézni Heni fellépését. (meg már amúgy is rég láttam:) Néhány fotó,köztük az elmaradhatatlan közös is, és 2 videó. A második videó háromnegyedig van meg, mert kiírta a telefon,hogy tele a tárhely és leállt a felvétel. :(És ez valami feldolgozás szám, kár,hogy pont itt állt le ezt még sosem hallottam tőle énekelni. Ez van! Amúgy nagyon bírtam a szerelését,tök csini volt :)

Az üzenetet módosította: Ancsi01 - vasárnap, 2019.május.26, 10:08:04                                                                                      |  

| 
 |                                                                                                                                                                                         
 | 
Dér Heni Fan  Budapest  |  

Hozzáadva:  2019.május.26.  (vasárnap)   10:15:54-kor.  Üzenet száma: 2.  |  
![Ancsi01]()  regisztrált: 2012.február.20.

üzi: 518 

|  További videók egy feltöltőnél (ott az enyém vége is megvan, csak Egy vérből valók néven)   

|  

| 
 |                                                                                                                                                                                         
 | 
Sztár-Ring alapító  Székesfehérvár  |  

Hozzáadva:  2019.május.27.  (hétfő)   17:40:34-kor.  Üzenet száma: 3.  |  
  regisztrált: 2012.február.19.

üzi: 74003 

|  

|  

| 
 |                                                                                                                                                                                         
 |