Dér Heni Fan  Budapest  |  

Hozzáadva:  2015.július.04.  (szombat)   20:15:55-kor.  Üzenet száma: 1.  |  
![Ancsi01]()  regisztrált: 2012.február.20.

üzi: 518 

jelenleg: offline 

|  Sziasztok!   Túl vagyok a legizzasztóbb Heni koncertemen, pedig 10 év alatt voltam egy páron. Naívan indultam neki a mai napnak,mondván biztos bent lesz a KÖKI-ben, ha meg nem akkor is szabadtéren de hát bírható lesz.   Jelentem egy strandröplabda pályán volt szegény közönség, Heni pedig a színpadon, sehol medence. Nyári ruhába mentem,de majdnem meggyulladtam, hozzátéve,hogy homokba magassarkúba nehéz volt lépkedni,de helyt álltam. És nagyon jól éreztem magam:) Végre élőben hallhattam az Ébresztő c. Eurovíziós dalát,illetve a Játszmát is,ami szintén nem túl régi dala. Valamint a csodás "Nézését,meg a járását is felhangzott"   Rögtön eszembe jutott a Sztár-Ring férfi tábora, hát irigyelhettetek. Érdemes az öltözékét megnézni     Csináltam 3 videót is,de előbb a képek.                            
   Közös fotó: (nem ér röhögni)     
   Az első videó. Kissé homályos lett, hogyan lehet ezt kijavítani? 

Az üzenetet módosította: Ancsi01 - szombat, 2015.július.04, 20:23:59                                                                                      |  

| 
 |                                                                                                                                                                                         
 | 
Rúzsa Magdolna Fan  Kecskemét  |  

Hozzáadva:  2015.július.04.  (szombat)   21:11:42-kor.  Üzenet száma: 2.  |  
  regisztrált: 2012.február.21.

üzi: 2145 

|  Köszi a Henis képeket.    
   Nagyon Tuti a "Lambada" ruci    
   Szerintem, nem nagyon tudsz a videóval mit kezdeni.   Ha az alapanyag homályos, a "Sharpen" sem fog igazán segíteni rajta.     

DAILYMOTION: https://www.dailymotion.com/discomaniac
   |  

| 
 |                                                                                                                                                                                         
 | 
Magazin man  Budapest  |  

Hozzáadva:  2015.július.04.  (szombat)   22:12:32-kor.  Üzenet száma: 3.  |  
  regisztrált: 2012.február.20.

üzi: 154611 

|  Köszi Ancsi   terveztem hogy megyek de mivel színházjegyem volt nem tudtam elmenni...  

❤ Ariana Grande ❤
   |  

| 
 |                                                                                                                                                                                         
 | 
Dér Heni Fan  Budapest  |  

Hozzáadva:  2015.július.05.  (vasárnap)   07:15:14-kor.  Üzenet száma: 4.  |  
![Ancsi01]()  regisztrált: 2012.február.20.

üzi: 518 

|  Ígértem még kettőt,ezek sokkal jobb minőségűek.    

|  

| 
 |                                                                                                                                                                                         
 | 
Sztár-Ring alapító  Székesfehérvár  |  

Hozzáadva:  2015.július.05.  (vasárnap)   10:23:51-kor.  Üzenet száma: 5.  |  
  regisztrált: 2012.február.19.

üzi: 74003 

|  -   Nagy köszi Ancsi a képekért, videókért!     A múlt héten egy kósza gondolat erejéig tervben volt, hogy ide eljövök. Végül inkább egy közelebbi helyszinre mentem.    

|  

| 
 |                                                                                                                                                                                         
 |