Hozzáadva: 2015.június.21. (vasárnap) 14:54:29-kor. Üzenet száma: 1.
regisztrált: 2012.február.19.
üzi: 74003
jelenleg: offline
- Odett pénteken este Balatonbogláron koncertezett. A buli jó 40 perces késéssel kezdődött, azt hittem nem tudok végig ottmaradni, de szerencsére a ráadás dalt is fel tudtam venni. Itt már egy későn érkező "emelkedett hangulatú" társaság is megjelent, akik a kultúrált viselkedést túllépve mulatoztak... Részlet a koncert végéből:
Hozzáadva: 2015.június.22. (hétfő) 13:45:33-kor. Üzenet száma: 6.
regisztrált: 2014.február.03.
üzi: 67
Youtube Video Editor-ral készíted, vagy valamilyen más programmal? Nagyon tetszik ez a koncert! Különösen az eleje, a Nem én vagyok meg a Csillaghullás főleg.
Hozzáadva: 2015.június.22. (hétfő) 17:24:34-kor. Üzenet száma: 7.
regisztrált: 2012.február.19.
üzi: 74003
- Általában dalonként veszek fel egy koncertet, elsősorban a karom pihentetése miatt. Ha a youtube-ra feltöltve egyik dalra sem érkezett szerzői jogi figyelmeztetés, akkor ott összefűzöm a videókat az Editorral, mivel csak jogtiszta felvételeket enged szerkeszteni. Más esetekben az ingyenes Freemake Video Converterrel csinálom, de ennél a proginál vigyáznom kell, mert a kamera nyers "mts" fájljait nem nagyon szereti, és a hang egy idő után csúszni fog. Sikerült is ebbe a hibába esnem néhányszor.
Hozzáadva: 2015.június.22. (hétfő) 19:45:31-kor. Üzenet száma: 8.
regisztrált: 2014.február.03.
üzi: 67
Igen, ez a hang meg kép csúszása nekem is feltűnt a legutóbbi győri koncertnél, de csak a végén. Én a youtube video editort használom minden esetben a Blondie koncert óta. A telefonommal rögzítek mp4-be.