Összefoglalom nektek a Napfény Park 3. születésnapját, mert nagyon össze-vissza van így nehéz rá találni. Esetleg ha lesz változás, akkor majd értesítelek titeket.
HD 720p
HAMAROSAN
--------------------- Ellátogattam a Napfény Park 3-dik születésnapjára. Volt sok érdekesség ott de legjobban a stárok, akik eljöttek, hogy fel lépjenek a közönségnek. Nagy volt a tömeg de végül megérte a nagy fáradozást és készíteni pár képet és videót egyaránt. Szerintem, ahogy nézzük, jól sikerültek. Gondoltam a Házigazdát is felveszem, mert láttam, hogy sokan szeretik és sokan kértek is aláírást tőle.
Napfény Park - 2011.10.01 - Istenes Bence - BEN (3 Perc)
------------------------------------------------------------ Ellátogattam a Napfény Park 3-dik születésnapjára. Volt sok érdekesség ott de legjobban a stárok, akik eljöttek, hogy fel lépjenek a közönségnek. Nagy volt a tömeg de végül megérte a nagy fáradozást és készíteni pár képet és videót egyaránt. Szerintem, ahogy nézzük, jól sikerültek. A közönség és a lányok nagyon meg voltak vadulva Fluor fellépőért így elég nehéz is volt kamerázni. Főleg azért is, mert Fluor dobált ajándékokat így a közönség még jobban meg volt érte vadulva. Volt egy ici pici technikai gondom de szerencsére megoldottam és nincs semmi gond.
Napfény Park - 2011.10.01 - Fluor Tomi (30 Perc)
------------------------------------------------------------ Ellátogattam a Napfény Park 3-dik születésnapjára. Volt sok érdekesség ott de legjobban a stárok, akik eljöttek, hogy fel lépjenek a közönségnek. Nagy volt a tömeg de végül megérte a nagy fáradozást és készíteni pár képet és videót egyaránt. Szerintem, ahogy nézzük, jól sikerültek. Igazság szerint véletlenül kezdtem el videózni a Bence fellépőt, de ha már elkezdtem videózni, akkor már miért ne vehetném fel őt is.
Napfény Park - 2011.10.01 - Brasch Bence (26 Perc)
------------------------------------------------------------ Ellátogattam a Napfény Park 3-dik születésnapjára. Volt sok érdekesség ott de legjobban a stárok, akik eljöttek, hogy fel lépjenek a közönségnek. Nagy volt a tömeg de végül megérte a nagy fáradozást és készíteni pár képet és videót egyaránt. Szerintem, ahogy nézzük, jól sikerültek. Barbiee fellépésén is kameráztam és felvetem pár érdekességet is. Jó szórakozást!
Napfény Park - 2011.10.01 - Barbiee (26 Perc)
------------------------------------------------------------ Ellátogattam a Napfény Park 3-dik születésnapjára. Volt sok érdekesség ott de legjobban a stárok, akik eljöttek, hogy fel lépjenek a közönségnek. Nagy volt a tömeg de végül megérte a nagy fáradozást és készíteni pár képet és videót egyaránt. Szerintem, ahogy nézzük, jól sikerültek. Lola fellépésénél egy kis technikai gondjaim voltak de megoldottam és remélem, tetszik, majd a felvétel nektek.
Napfény Park - 2011.10.01 - Lola (30 Perc)
------------------------------------------------------------ Napfény Park 3. Születésnapja összefoglalója. Vajon megtalálod-e saját magadat a videóban? De ha nem az sem baj a lényeg hogy egy jót szórakoztunk és buliztunk az nap.
HD 720p
Napfény Park - 2011.10.01 - Összefoglaló (5 Perc)
|