Hozzáadva: 2016.január.06. (szerda) 19:56:53-kor. Üzenet száma: 33.
regisztrált: 2012.február.19.
üzi: 74003
jelenleg: offline
- Ma kora este végighallgattam a nótákat. Csalódás, szerény véleményem szerint az idei 30-as mezőny elég gyengére sikeredett. Van egy-két dal, amit nem tudok hova tenni... Oláh Gergő már annyira "cigány" akar lenni, hogy az már túl sok az én fülemnek. Mintha Győzike kaparta volna neki össze ezt a szerzeményt. Patai Annácska mostanában mintha meg nem a Földön járna, túldimenzionálja önmagát... "krisztina akilera stílusát követem" - nyilatkozza büszkén mostanában ... Megsúgom neki: egyem a szíved talán még 20 évvel ezelőtt trendi is lett volna ez a vonal. A dala már-már fülsértően visítozós, nyekergős - szerintem gáz.. Nálam a favorit Agárdi Szilvia. Igaz, klasszikus eurovíziós stílusú a nóta, ettől függetlenül első hallásra is hallgatható, kellemes dal. Ráadásként látássérült mivolta is előnyt jelenthet a "juróvízión".
Az én Top10-es listám, nem sorrendben: Tolvai Renáta - Fire C.E.T. - Free Agárdi Szilvia - It is love Fehérvári Gábor Alfréd - Pioneer Tóth Andi & Berkes Olivér - Seven seas Veres-Kovács Petra - Singing peace Odett - Stardust Group 'n' Swing - Szeretni fáj Petruska - Trouble in my mind Kállay-Saunders Band - Who we are
Hozzáadva: 2016.december.09. (péntek) 19:33:22-kor. Üzenet száma: 41.
regisztrált: 2012.február.21.
üzi: 2092
jelenleg: offline
IdézetAncsi01 ()
Amúgy Freddie dala után, hát nem tudom. Az övét nagyon szerettem és esélyes is volt, aztán tudjátok mi lett az eredmény.
A zene már csak ilyen. Én Wolf Kati dalával voltam így. Szinte biztosrta vettem, hogy a 10 legjobban benne lesz. ... és tessék 22. lett. Bye Alex-re meg soka fújtak .... 10. helyig jutott. Mondjuk Alex dalát az első pillanattól fújták a gyerekek Szóval zenei téren sem szépek, sem okosak nem lehetnek sem a zeneszerzők sem az énekes(ek).
Minden esetre én majd a saját kedvencemnek drukkolok. Hogy ki lesz azt még nem tudom. Előre nem szoktam meghallgatni a számokat.