[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » *** MINDENFÉLE *** » Mixer » Sztár-Ringes találkozó megszervezése!
Sztár-Ringes találkozó megszervezése!
Jofi - Adminisztrátor
Sztár-Ring alapító
SzékesfehérvárHozzáadva2014.április.04(péntek 23:01:58-kor.  Üzenet száma: 1.

regisztrált: 2012.február.19.
üzi: 66335
jelenleg: offline
-
Üdv srácok! :)

Néhányunkban felvetődött az utóbbi időszakban egy elvetemült gondolat megvalósítása, hogy összehozzunk egy Sztár-Ring találkozót valahol az országban! :)
Természetesen gondolnunk kell arra, hogy eléggé szétszórtan élünk eme kicsiny országban, nem mellékes, hogy kinek hány kilométert kellene utaznia ahhoz, hogy megvalósuljon ez az elképzelésünk.
Ez egy "ismerkedési est" lenne, persze vagyunk néhányan, akik már személyesen is találkoztak valahol, valamilyen formában.
Első nekifutásra jó lenne, ha jeleznétek ki hajlandó akár 1 km-t is megtenni eme "nemes cél" elérésének érdekében! :) Hangsúlyozom nem helyszín, időpont megnevezése egyenlőre a cél, hanem a találkozó ötletének az "életképessége"!
Bárkivel, aki regisztrált már az oldalunkon - mégha nem is annyira aktív, de rendszeres látogatónk - szívesen összefutnánk egy kis beszélgetésre, és természetesen némi hangulatjavító folyadék elfogyasztására! :)
Részemről 2 fontos dolog van: az anyagi helyzetem nem valami rózsás, ezért mindenképp egy olcsó vendéglátóipari egységre lenne szükség, valamint az időpont az adott hónap elején legyen... :D Az utazás nem gond, viszonylag olcsó áron vehetem igénybe a tömegközlekedési eszközöket. :)
Nekem annyi ötletem lenne még, hogy a legjobb volna valamilyen lehetőleg ingyenes rendezvénnyel kapcsolatosan összehozni az eseményt, hogy egy kis kultúra is szoruljon belénk. Ne csak az egymás ugratásáról, piálásról szóljon a történet!
No akkor kalandra fel, jöhetnek az elgondolások, ötletek akár egyenlőre komolytalan formában is! :D

Jofi
 

 
 
                                                                        
                                                                                                                                                                                    
Fórum » *** MINDENFÉLE *** » Mixer » Sztár-Ringes találkozó megszervezése!
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: