Főoldal       Keresés     Új üzenetek      Új témák
[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Xfactor - Live Tour 2012 Szeged dedikálás 2012 01 06
dama - Moderátor
Várkonyi Andrea Fan
Szeged

Hozzáadva2012.február.21(kedd 18:21:35-kor.  Üzenet száma: 1.

regisztrált: 2012.február.20.
üzi: 1647
jelenleg: offline
Ma este ellátogattam a Szeged Plázában megrendezett Xfactor - Live Tour 2012 Szeged dedikálásra. Papírforma szerint 18ó 45p kor kezdődött volna. De ugye "a sztárok megtehetik hogy késnek" mondta ott egy elkeseredett rajongó. Szóval késtek és nem is keveset mert 19ó 30p kor méltóztattak odajönni. Ráadásul egy olyan pici helyen rendezték meg hogy eszméletlen ~20m2 és ez a sarkon volt a Plázában üveggel elzárva mint egy kirakat volt egy bejárata meg egy kijárata. Nem számoltam meg de lehettek 150-200an ott főleg tinik. Csak Muri Enikő nem volt ott mert az RTL Klub miatt valami elfoglaltsága volt és csak a koncertre tud odaérni. A beígért 1óra helyett 15 percet tudtak maradni dedikálni. Annyian voltak hogy csak az üvegfalra tapadva tudtam csak pár képet csinálni de az is olyan lett hogy szégyenlem ide kirakni. Vera őőőőőőőőőőőőőőőrjítően szexi volt. Sötétzöld ilyen nem is tudom milyen csipkés vagy milyen felső amin átsejtetődött a fekete melltartó. Sötétkék farmer meg fekete csizma volt rajta ha jól láttam.

Egy szónak is száz a vége a szervezés brutálisan rossz volt de olyan hogy a belem kifordul. Fényképezés terén esélytelen volt a jó kép készítése sötét volt a hely rengeteg ember.

10 képet rakok fel (2 és 3 MP) de ezek is olyanok hogy Én szégyenlem megosztani Veletek... nem hiába üvegen keresztül nyüzsgő emberek sötét helyen rossz fényviszonyok között nem lehet fényképezni.

Több mint 21,7 giga több mint 22400 fájl csak Andi

• Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2024 Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben