Hozzáadva: 2013.június.17. (hétfő) 20:56:18-kor. Üzenet száma: 956.
Közlegény
regisztrált: 2013.március.23.
üzi: 4
jelenleg: offline
Nem érzitek úgy, hogy lola egy kicsit elszállt? inkább celebeskedik, mintsem hogy albumokon dolgozna! Talán felkapja egy tv adó és riporter lesz, vagy elkezd fotózni, vagy kitudja. Szerintem ez a lejő kezdete!Szeretem lolát ne értsetek félre, de az amit mostanában(nem)csinál az nem tetszik. Egyáltalán a természete is sokat változott az Álomtánc óta. Szóval nem is tudom. Ti mit gondoltok?
Hozzáadva: 2013.június.17. (hétfő) 21:01:08-kor. Üzenet száma: 957.
regisztrált: 2012.február.20.
üzi: 1647
Tény hogy a kislányos imidzsből már kinőtt. Váltani kellett felnőtt érett női imidzsre. Lehet Nekünk kívülállóknak így tűnhet de biztos ez is az imidzs része. Kötelező megjelenni itt ott amott és képviseltetni kell magát bizonyos szerepekben is. Lehet hogy a háttérben folynak a munkálatok az új számokat illetően csak ezt "mi" nem tudjuk. Lehet készül az új klipp csak nem tudjuk. Most van a hakni szezon nyilván most Neki ez lehet a fontos. Amikor nincs ennek szezonja akkor stúdióba vonul. Persze mindezt csak "gondolom én"
Több mint 21,7 giga több mint 22400 fájl csak Andi
Hozzáadva: 2013.június.17. (hétfő) 21:22:11-kor. Üzenet száma: 958.
regisztrált: 2012.február.19.
üzi: 74003
Idézet (ancsa)
inkább celebeskedik, mintsem hogy albumokon dolgozna!
Valahol nyilatkozta, hogy albumokat már nem fognak kiadni, az internetes kalózkodás miatt. Annak semmi értelme, hogy megcsináljanak rengeteg pénzért egy cd-t és megvásárolják talán 800-an... Új dalok, klippek hébe-hóba lesznek ezután is. A fellépésekről annyit, hogy az ikszfaktoros-megasztáros-vójszos bagázs manapság szinte az egész haknipiacot elhappolja a többi előadótól.
Hozzáadva: 2013.június.20. (csütörtök) 08:41:13-kor. Üzenet száma: 959.
Közlegény
regisztrált: 2013.március.23.
üzi: 4
Idézet (Jofi)
Valahol nyilatkozta, hogy albumokat már nem fognak kiadni, az internetes kalózkodás miatt.
Ennyi erővel senki nem ad ki új albumot! Ez csak olyan megmagyarázós szöveg...szerintem pedig csak a kényelmesebb utat választja, amit valahol megértek. Egyes előadók mégis ott vannak a lemezpiacon, ütős jó albumokkal és próbálkoznak, ls. Dér Heni akinek hiába nem tetszik ez az új stílusa, mégis valami új. Tudom ők is (sugarloaf) 2011 ben adtak ki albumot, de az mégsem volt oly rég. 3-4 évente nem árt kiadni egy teljes albumot.
lolárol csak annyit, hogy nem tudom mi a "küldetése" de nem a zene az most már biztos!!!
Az üzenetet módosította: ancsa - csütörtök, 2013.június.20, 08:43:56