Hozzáadva: 2015.április.17. (péntek) 14:09:58-kor. Üzenet száma: 392.
regisztrált: 2014.február.03.
üzi: 67
jelenleg: offline
Igen, ennek én is nagyon örülnék, és ha nem lenne túl nagy kérés akkor a májusi nagyszínpados tehetségmutatós fellépést is feltudnád tölteni valahova, mert arról még én maradtam le anno és sehol se tudtam visszanézni hádében.
Hozzáadva: 2015.április.17. (péntek) 14:10:18-kor. Üzenet száma: 394.
Ezer köszönet! emlékszem erre a nagyszínpadra el akartam menni, már a vonaton ültem amikor megtudtam, hogy minden jegy elkelt. A felvételt elnézve elég idegesítő lehetett, hogy az amúgy is nagy szabad teret a színpad és a nézőtér között megtoldották még egy kicsivel a TV kamera sínje miatt.
Hozzáadva: 2015.április.17. (péntek) 14:10:38-kor. Üzenet száma: 396.
Hát igen, még nekem se sikerül mindenhova eljutnom. Annyira nem volt vészes, Gödöllőre járok egyetemre, aztán ha van valami jó koncert, arra könnyen el tudok nézni, ez esetben pedig a jegy árát inkább elittam a törzshelyemen, ami amúgy közel van az Akváriumhoz. Ez az A38 izgalmasnak tűnik, remélem lesz majd tévéfelvétel is róla.
Hozzáadva: 2015.április.17. (péntek) 14:10:58-kor. Üzenet száma: 397.
regisztrált: 2012.február.19.
üzi: 74003
2015-01-23 FEM3 Café
Néhány hónapon belül Odett másodszorra volt vendége a FEM3 reggeli műsorának. Annyi bizonyos, továbbra sem erőssége a "plébekkelés", a Hanyatt c. dalánál a youtube videón 1:44-től látható, ismét elég nagyot bakizott a Drága!
Hozzáadva: 2015.április.17. (péntek) 14:14:58-kor. Üzenet száma: 419.
regisztrált: 2012.február.19.
üzi: 74003
- Köszi a videókat! Na ezt jól "megszívtam"... tervezve volt, hogy szabadságot veszek ki és elutazom Egerbe. Mivel "akusztik" koncertként volt meghírdetve, úgy döntöttem inkább nem megyek. Azt hittem egy szál gitárkíséretes, üldögélős műsor lesz. Jobban szeretem a folyton izgő-mozgó, ide-oda ugrabugráló Odettet a színpadon. Mostmár mindegy, úgyis elég pocsék idő volt, az is elvette a kedvem a hosszú túrától.
Hozzáadva: 2015.április.17. (péntek) 14:15:08-kor. Üzenet száma: 420.
Én meg pont az akusztikus koncertnek örültem volna jobban. Kár, hogy az idő fokozatosan romlott a hét folyamán, bár ez a koncert minőségén semmit se rontott. Az utat én is csak azért vállaltam be, mert Gödöllőtől nincs olyan messze, meg hátha hallhattam volna az új számot, de ezek szerint azzal várni kell egy klubkoncertig. Remélem majd áprilisban megtisztelnek vele minket Gödöllőn a Trafóban.